outhands

Het was gezellig met de Sint en zijn Pieten!

Zaterdag 1 december was het dan zover. Sint kwam RBB vereren met een bezoekje voor de mini-F en F-pupillen. Nadat een gedeelte van de sporthal was versierd en omgebouwd tot een gezellige hoek met een tribune was het om 8.45 zover. Alle kindertjes mochten naar binnen om een plekje op de tribune te zoeken. Om 9 uur toen alle kindertjes aanwezig waren kwam de Sint met zijn pieten binnen en werd hij verwelkomd  door onze voorzitter Cees Driebergen. Er waren heel wat verhaaltjes door de leiders over hun pupillen ingeleverd en de Sint heeft alle spelertjes naar voren laten komen om het verhaaltje voor te lezen en nog het nodige aan ze te vragen.
Bij sommige was de spanning wel heel groot want die vonden het toch wel eng om zo dicht bij de Sint te staan, maar dat wilde niet zeggen dat ze overgeslagen werden door de pieten. Alle kindertjes werden dan ook verrast met een heerlijke chocoladeletter. Na een optreden van de pieten van de Sint met een nummer van K3 dat Kusjesdag heet mochten de kinderen ook nog een keer jumpen voor de Sint. Om 10.00 uur was het weer tijd voor de Sint om naar zijn volgende afspraak te gaan dus zwaaiden we met z’n allen de Sint en zijn pieten uit.

  

  

We kunnen terugkijken op een geslaagd Sinterklaasfeest en hopen dat hij volgend jaar onze club weer met een bezoekje wilt vereren.
 
De activiteitencommissie