outhands

Het was een spannend Minioren Toernooi bij V.V. Katwijk

Op vrijdag 29 december 2006 is in Sporthal Cleyn Duyn gestreden om de grote prijs van Katwijk (of was het de prijs van Groot Katwijk?). Dit was een toernooi voor de jongste lichting van de voetbalverenigingen uit Katwijk. De voetbalvereniging Katwijk was de gastheer en naast Katwijk waren Quick boys, De Rijnvogels, Valken ’68 en Rijnsburgse Boys van de partij. De selectie van Rijnsburg zag er vandaag als volgt uit:

 

Rijnsburg 1     
Marco Zandbergen    
Kevin van Iterson    
Bart Noort    
Dirk Koekebakker       
Jesper Slootweg        
Ted Schaart        
Bram de Jong         
Luc van der Brug

 

 

 

 

 

 

 

 Rijnsburg 2
Martijn de Mooij 
Vincent Jonkman
Maurice vd Kwaak
Albert van der Vijver
Jessey van Delft 
Nathan Kleyweg 
Jim Schoneveld
Xander de Jong 

 

 

 

 

 

 

Voor deze jongste generatie voetballers was het nu even niet voetballen tegen Rijnsburgse leeftijdgenootjes van AC Milan, PSV of Arsenal maar echte tegenstanders van andere verenigingen.

Het is een bijzonder geslaagd toernooi geworden. De spanning was van de gezichten van de jongens te lezen en ook de ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden leefden intensief mee. Ook de Vlok televisie was van de partij en hebben wat mooie sfeerbeelden vastgelegd. 

Na vier wedstrijden van ongeveer 15 minuten was er in de poule bij Rijnsburgse Boys 1 een gelijke stand. Drie ploegen waaronder Rijnsburgse Boys 1 hadden vier keer gewonnen en het doelsaldo was daardoor doorslaggevend. Daarbij had Quick Boys een paar doelpunten meer gescoord dan Rijnsburgse Boys en zij werden dan ook 1e. Rijnsburgse Boys 1 werd tweede en dat is een hele mooie prestatie. Goed gespeeld jongens!

In de andere poule was ook Quick Boys de sterkste. Zij hadden vijf wedstrijden gewonnen. Op een keurige tweede plaats kwam Rijnsburgse Boys 2 en ook zij hadden 4x gewonnen. Ook jullie van harte gefeliciteerd met de behaalde prestatie jongens.

  

Na afloop was er voor iedereen nog een prijs en een zakje snoep en gingen twee mooie bekers mee naar Rijnsburg. Moe maar voldaan en met een met erwtensoep gevulde maag ging iedereen om twee uur huiswaarts. Ik wil namens de jongens en de ouders de organisatie van voetbalvereniging Katwijk hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en de organisatie.

Een goede jaarwisseling en graag tot volgend jaar!