PMC

Het Sportspreekuur is terug

Vanaf donderdag 19 januari terug van weggeweest: Sportspreekuur Rijnsburgse Boys.

Blessure?
Net zoals voorgaande jaren is PMC Katwijk-Rijnsburg de partner voor fysiotherapie van Rijnsburgse Boys. De fysiotherapeuten van PMC Katwijk-Rijnsburg zijn beschikbaar voor alle leden van Rijnsburgse Boys. Heb je een blessure of vragen? Loop er niet mee door, maar vraag om een deskundig advies aan de fysiotherapeut van PMC Katwijk-Rijnsburg. Des te sneller ben je weer in staat om te voetballen!

Inloopspreekuur op de club!
Op iedere donderdag, van 19:00 uur tot 19.45 uur, is Kaj Gruijters, speler van Rijnsburgse Boys 3 en fysiotherapeut van het Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg, op de club aanwezig. Kaj is tevens ook Kinderfysiotherapeut in opleiding.

Dit jaar kun je je aanmelden om gegarandeerd een plekje te hebben. Stuur van tevoren een appje naar 06-18211524 met je naam en geboortedatum en dan wordt er direct een tijd met je afgesproken. Lukt dit niet, dan kan je natuurlijk ook gewoon binnen lopen wanneer er plek is! Het spreekuur duurt tot uiterlijk 19.45uur

Tijdens dit inloopspreekuur wordt niet behandeld, maar wordt een korte screening gemaakt om te kijken of er gespeeld of getraind mag worden met de blessure en of er eventueel verdere fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.

Houdt er rekening mee dat eventuele vervolgbehandelingen op de praktijk worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar, volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via telefoonnummer: 071-4074384.
Zie ook de website www.pmckatwijk.nl onder het kopje ‘informatie’.