outhands

Het sfeerteam en het webteam zijn er klaar voor

 Zaterdag is het zover. Dan gaan we op bezoek bij WKE voor de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen. Een belangrijke wedstrijd waarbij ons eerste elftal geschiedenis kan schrijven en daarbij een 12e man goed kan gebruiken. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk Rijnsburgers de reis naar Emmen zullen maken.

Het sfeerteam en het webteam zijn er in ieder geval klaar voor. Zij gaan weer alles uit de kast halen om deze dag nog specialer te maken dan die al is. Het sfeerteam zal weer flink uitpakken met de nodige toeters en bellen, het webteam zal middels foto’s, video’s en wedstrijdverslag, weer uitgebreid verslag doen van de wedstrijd en alles daar omheen.

De vrijwilligers van sfeer- en webteam doen een oproep aan alle supporters om er een prachtige maar vooral sportieve voetbalmiddag van te maken. Laat zien dat we anders zijn dan het type ‘supporter’ waar we op de website zo vaak kritiek op hebben. Laat zien hoe echte supporters hun club vertegenwoordigen en hou er rekening mee dat we te gast zijn bij WKE.

Kortom, hou het leuk en sportief. Doe je het niet voor ons, doe het dan voor je club en onze fantastische kampioensploeg!! Heel Nederland kijkt mee….. laat dus iets moois zien! Tot zaterdag.

Het sfeerteam en het webteam.