outhands

Het Nederlands Techniekkampioenschap Voetbal

Het Nederlands Techniekkampioenschap Voetbal (in samenwerking met Rene Meulensteen, assistent trainer van Manchester United) worden aankomende herfstvakantie bij ons op de club georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden op donderdag 22 oktober 2009.

Iedere voetballer(ster) van onze voetbalclub kan meedoen maar spelers/speelsters van andere clubs zijn ook welkom. Ook niet bij een club aangesloten jeugdvoetballers kunnen meedoen!

Waarom bij ons?
Wij vinden het als voetbalclub Rijnsburgse Boys heel belangrijk om jullie beter te maken en voetbalplezier aan te blijven bieden. Daarom zijn wij Nederlands Techniek Kampioenschap-locatie voor onze regio geworden.

Wat gaan we doen?
Bij Rijnsburgse Boys ga je in de ochtend van dit Techniekkampioenschap-voetbal de techniek aanleren. Dezelfde techniektraining die René Meulensteen bij de grote sterren van Manchester United ook aanleert. Wij bieden je een lunch aan en daarna ga je kleine partijtjes spelen. Er wordt dan door speciaal opgeleidde techniektrainers bekeken of jij wordt uitgekozen als winnaar in jouw leeftijdsklasse.

Voor wie is het en wat krijg je?
Ben je een jongen of een meisje en tussen de 7 en 14 jaar dan kun je hier aan meedoen. Uiteraard is iedereen bij ons winnaar en daarom krijgt iedereen een uniek voetbalbeeldje én een Techniekdiploma. Bovendien mag je het voetbalshirt en de voetbal die je krijgt óók mee naar huis nemen. De kosten voor deze dag zijn € 40 per persoon.

De finaledag
Op zondag 1 november worden op het Nationale Sportcentrum Papendal uiteindelijk de grote landelijke finales gespeeld. De winnaars van deze dag krijgen van René Meulensteen én van minister Ab Klink hun prijs uitgereikt en mogen naar Manchester United. Daar gaan ze kijken bij de sterren, kijken naar een wedstrijd van Manchester United én nog veel meer leuke dingen!

Wil je meer weten en meedoen aan het NTK-2009? Kijk dan op;  http://www.moves-skills.nl/. Er kunnen maximaal 100 spelers meedoen dus wees er snel bij.

Met vriendelijke groet,
Hugo Slootweg (technische commissie Jeugd)