outhands

Het belteam zaterdag in aktie. Zeg ja en win een miljoen

Steun Rijnsburgse Boys en win 1 miljoen euro!

Aanstaande zaterdag, 13-01-2007, gaat Uw telefoon!!!

Het Rijnsburgse Boys belteam, onder leiding van Natascha Pauw-Star, wie kent haar niet van de diepteinterviews, zal ook U bellen met de vraag mee te spelen in de sponsorloterij.

Waarom? Lees even verder.

Rijnsburgse Boys een steuntje in de rug geven èn kans maken op 1 miljoen euro? Dat kan bij de Sponsor Loterij! Om Rijnsburgse Boys in topvorm te houden, is geld nodig. Daarom is Rijnsburgse Boys ongelooflijk blij met de steun van de Sponsor Loterij. Ook ú kunt Rijnsburgse Boys direct steunen door mee te spelen in de Sponsor Loterij. En u kunt er ook nog eens elke week 1 miljoen euro mee winnen!

Sponsor Loterij: goed voor sport
Sport is van groot belang voor onze eigen gezondheid en die van onze kinderen. Daarnaast is sporten ook gewoon fantastisch leuk om te doen! Daarom geeft de Sponsor Loterij elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van sport. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation en Special Olympics Nederland. En Rijnsburgse Boys.

Elke maand kans op een miljoen!
Een Sponsorlot kost maar 6,50 euro per maand. De helft hiervan gaat rechtstreeks naar Rijnsburgse Boys iedere maand opnieuw. Speel mee, en maak elke week kans op 1 miljoen euro en vele andere fantastische prijzen!

Zeg ja tegen het belteam, wordt lid van de sponsorloterij en steun Rijnsburgse Boys