RTV Katwijk

Henk Wisman te gast in trainersshow RTV Katwijk

Zure gezichten op sportpark Middelmors. Na een stroeve opening tegen Scheveningen (0-0) zakten ‘de Boys’ vorig weekend door het ijs bij buurman Quick Boys (4-0). Doelman Wesley Zonneveld noemde het optreden in de media zelf ‘schandalig’. Werk aan de winkel dus voor hoofdtrainer Henk Wisman en zijn technische staf. Kunnen de Rijnsburgers de rug rechten en de druk van de ketel halen door te winnen van nieuwkomer OFC? Het seizoen is weliswaar nog vroeg maar er is nu al genoeg te bepraten!

Traditiegetrouw trapt de sportredactie van RTV Katwijk het sportseizoen af met ‘de grote trainersshow’, komende vrijdagavond van 19:00-21:00u. Het recept is simpel: acht hoofdtrainers uit de Tweede en Derde Divisie, een voetbaltafel en een prachtig decor (het sponsorhome van vv Katwijk). Alle ingrediënten derhalve voor een spetterende radioshow. Uiteraard is ook hoofdtrainer Henk Wisman van de partij. Luister mee via FM106.8, de weblink http://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/ of volg de show live via de Facebook-pagina van RTV Katwijk.

De volgende gasten nemen deel aan de voetbaltafel:

19:00u-20:00u Derde Divisie met Thomas Duivenvoorden (FC Rijnvogels), Jochem Twisker (Sportlust ’46), Niek Oosterlee (Ter Leede) en Gert-Jan Karsten (SV Urk)

20:00u-21:00u Tweede Divisie met Anthony Correia (Katwijk), Henk Wisman (Rijnsburgse Boys), Edwin Grünholz (Quick Boys) en Raymond Bronkhorst (FC Lisse)

Verplichte kost voor de liefhebbers van topamateurvoetbal. Komende maandagavond (21:30u) wordt in de wekelijkse tv-show een samenvatting uitgezonden van de hoogtepunten uit de grote trainersshow.