karly

Help de kinderen voetballen in Ghana

Phocus Soccer (waar voetbalschool Central Progress onderdeel van is) gaat in augustus dit jaar voetbalkampen organiseren voor de armste kinderen rondom de regio Accra in Ghana. Hun doel is om 4 weken lang met 7 coaches in totaal voor bijna 600 kinderen trainingen te verzorgen. Dit betreft een non-profit project in samenwerking met de lokale Ngorli organisatie. Alle trainers gaan daarom ook vrijwillig mee en er is geen winstoogmerk. Aangezien ballen schaars zijn, zamelt Phocus Soccer geld in om voor €6,- per bal een kind in Ghana blij te kunnen maken met een bal. Dit doen ze via de crowdfundingspagina: https://www.gofundme.com/manage/soccer-balls-in-africa.

Ook verzamelen ze (gebruikt) trainingsmateriaal en kleding wat een tweede leven kan krijgen bij de kinderen en coaches in Ghana. U kunt hierbij helpen. In deze bijlagen ziet u een oplage van de zogeheten “Wensenlijst” met spullen die verzameld worden.

Op woensdag 18 maart (tussen 15.30 – 19.00 uur), woensdag 21 april (tussen 15.30 – 19.00 uur) of maandag 26 april (tussen 15.30 – 19.00 uur) kunt u op het terrein van Rijnsburgse Boys bij Sander Fransen (eigenaar van Central Progress en Phocus Soccer) uw spullen doneren. Zij zullen hiermee een hoop kinderen/coaches blij gaan maken.

Meer informatie over dit project is te zien in deze video: https://www.youtube.com/watch?v=KBP60uW4to4

Meer weten over Phocus Soccer? Bezoek www.phocussoccer.com

Wilt u weten wat er met uw donatie gebeurt? Volg dan Phocus Soccer via Instagram, Facebook of LinkedIn.

Bedankt voor uw steun!

Sander Fransen
Eigenaar Central Progress