outhands

Heemskerk Fresh & Easy nieuwe shirtsponsor

Heemskerk Fresh & Easy prijkt de komende jaren op de rug van het vernieuwde shirt van Rijnsburgse Boys. Ons eerste elftal zal de komende 2 seizoenen, tijdens alle wedstrijden, de naam van dit oer-Rijnsburgse versproductenbedrijf uitdragen. Dat Heemskerk Fresh & Easy ook al bezig is met de toekomst van Rijnsburgse Boys, blijkt onder meer uit het feit dat ook de jongste selectiegroep (F pupillen) een volledig nieuwe outfit heeft ontvangen.
 
Heemskerk Fresh & Easy bewerkt groenten vanuit Rijnsburg en telt ongeveer 500 medewerkers, die dagelijks circa 60 soorten groente tot maar liefst 300 verschillende eindproducten verwerken. Deze producten gaan elke dag supervers de deur uit. Jaarlijks worden meer dan 100 miljoen versproducten geleverd aan bekende supermarktketens en fastfoodrestaurants in binnen- en buitenland.
 
Het bestuur van Stichting Sponsorgroep Rijnsburgse Boys is bijzonder tevreden met deze samenwerking en verwacht voor beide partijen een succesvol seizoen en een langdurige samenwerking

heemskerkfae 

eigenaar C. Heemskerk ondertekent het contract in bijzijn van het bestuur