outhands

Heeft u zich al aangemeld op het forum?

Wie is de speler van het seizoen? Wordt het tweede kampioen? Wat vond u van de wedstrijd? Welke spelers komen en gaan? De laatste geruchten……. Het zijn onderwerpen die dagelijks de nodige discussies opleveren op het Rijnsburgse Boys forum. Dit Rijnsburgse Boys forum is bedoeld voor leden en supporters van Rijnsburgse Boys en iedereen die de club een warm hart toedraagt. U vindt in het menu aan de linkerkant een link.

Na een korte registratie met een geldig emailadres, kunt u zelf onderwerpen starten in verschillende categorieën of kunt u reageren op onderwerpen die andere mensen zijn begonnen. U kunt dingen vragen, anderen helpen of gewoon even van gedachte wisselen met medesupporters. U kunt zelfs een poll starten om te kijken hoe anderen over bepaalde onderwerpen denken. Ook kunnen geregistreerde gebruikers onderling berichten naar elkaar sturen. Kortom een ontmoetingsplaats voor iedereen met een geel/zwart hart !

Tot nu toe hebben we meer dan 90 geregistreerde gebruikers maar dat moet natuurlijk veel meer worden! Meld u ook aan en discussieer mee over de mooiste vereniging van Nederland.