outhands

Harkemase Boys – Rijnsburgse Boys 4-4

In een doelpuntrijk duel tussen Harkemase Boys en Rijnsburgse Boys werd de eindstand uiteindelijk op 4-4 bepaald.

Rijnsburgse Boys wachtte bij aanvang van de tweede helft een lastige opgave. Tweemaal wisten spelers van Harkemase Boys aan de aandacht van de Rijnsburgse verdediging en het toeziend oog van de assistent-arbiter te ontsnappen. Zo voetbalde de thuisploeg al halverwege de eerste helft een prettige wedstrijd. Een combinatie van foutieve passes bij de Uien leidde tot de 3-0. Diverse spelers misten kansen totdat Joost Kuhlmann vlak voor rust koppend tegenscoorde.

Met drie nieuwe medespelers was het dezelfde Kuhlmann die binnen een kwartier in de tweede helft de aansluitingstreffer op het scorebord plaatste. Een droge knal van Bart Freke bracht 10 minuten later beide teams weer naast elkaar. Rijnsburgse Boys ging zichtbaar voor de volle winst. Ook na de 4-3 van Bischop bleven de Rijnsburgers er in geloven. Een voorzet van Kuhlmann werd door Jeffrey Winter binnengewerkt: 4-4. Martijn Gootjes miste 2 seconden voor tijd 2 centimeter voor de 4-5.

Een uitgebreid wedstrijdverslag kunt u hier lezen.

12: 1-0 Oebele Schokker
23: 2-0 Martijn Barto
28: 3-0 Martijn Barto
43: 3-1 Joost Kuhlman
59: 3-2 Joost Kuhlmann
70: 3-3 Bart Freke
76: 4-3 Harvey Bischop
79: 4-4 Jeffrey Winter

Harkemase Boys: De Vries, De Boer, Dijkstra, Slager (46: Jongeling), Fellinga, Van Wijk, Schokker, Van der Meulen, Barto, Van der Weij (88: Velten), Bischop (81: Krohne).
Rijnsburgse Boys: Orlowski, Groot (46: Van Beuningen), Van Noord, Bart Freke, Breinburg (46: Ceelen), Sardar, Van der Vijver (Kolder), Kevin Winter, Gootjes, Jeffrey Winter, Kuhlmann

Uitslagen Topklasse
Harkemase Boys – Rijnsburgse Boys 4-4
Apeldoorn – IJsselmeervogels 1-1
Excelsior 31 – Flevo Boys 2-2
Katwijk – Capelle 0-2

Stand Topklasse