karly

Hangjongeren of hangkanslozen?

De laatste weken heeft de club weer veel last van hangjongeren. Natuurlijk snappen we dat ze vertier zoeken. Het is in deze tijd voor niemand leuk en/of makkelijk en dus ook voor deze ‘jongeren’ niet.
Maar wat bezielt je dan om op sportpark Middelmors de boel te gaan slopen? Dat is een vraag waarop niemand waarschijnlijk een antwoord weet. De laatste tijd zijn er een aantal mobiele doelen gesloopt, door de verbindingselementen los te trekken of (waarschijnlijk) los te trappen!
Afgelopen weekend was het echter de beurt aan de vaste doelen, die aan de hekwerken op veld 3 en 4 vastzitten. Een prachtig systeem om de doelen uit te klappen, om zodoende op halve velden te kunnen spelen. Die systemen kosten een vermogen en dan is het toch in en in triest als je die gaat slopen? Thuis mogen die lui waarschijnlijk niet eens zelf hun reet afvegen en daarom gaan ze ergens anders hun frustraties maar uiten? Kansloze acties zijn dat!

Heel Nederland moet vechten voor hun bestaan en zeker de sportverenigingen moeten alle zeilen bijzetten, om niet te vrezen voor hun voortbestaan. Ook Rijnsburgse Boys valt daaronder! En dus moeten deze hangkanslozen gestraft worden. En opdraaien voor de kosten, die wederom enorm groot zijn!
Wie ons de gouden tip over de dader(s) geeft zal daar een mooie beloning voor ontvangen. Want die ‘stoere kanslozen’ moeten natuurlijk wel aan andere jongeren vertellen hoe stoer ze zijn (geweest)! Dus is er vast wel iemand, die weet wie de daders hiervan zijn. Bel of app dan 1 van onze bestuursleden, doe je verhaal en onze dank zal zeer groot zijn!
Hou het nou gewoon leuk, voor iedereen. Het is allemaal al lastig genoeg in deze tijd en wij willen ook liever dat het vandaag anders wordt i.p.v. morgen. Maar dat zal helaas niet gebeuren…………..
Namens het bestuur bedankt voor het meewerken en voor het aangeven van de daders. En als je echt stoer bent, dan meld je jezelf als je de dader bent!