karly

Halve Finale Penaltybokaal – Update!

Vrijdag 12 juni zal de halve finale plaatsvinden, in de strijd om de Penaltybokaal. In de kwartfinale begonnen we met 40 spelers en speelsters, die zich in de voorronden geplaatst hadden. Aan het eind van de avond bleven er dus 20 over, waaronder 2 meiden! En dat is toch wel een vermelding waard!
Vrijdag 12 juni om 19.15uur gaan we starten met de halve finale en aan het eind van de rit plaatsen 10 spelers/speelsters zich voor de grote Finale. En die vindt plaats op zaterdag 20 juni om 15.00uur. Uiteraard onder grote publieke belangstelling, want het is tijdens de Familiedagen. Na afloop zal direct de wisselbeker worden uitgereikt aan de winnaar/winnares!
In de halve finale zal het gaan tussen Justin Vlieland, Niels Hogewoning, Scott de Mooy, Berry de Mooy, Luuk van Delft, Sander Boetzer, Jack Vogel, Ben van der Meij, Jean Paul van der Meij, Patrick van der Vijver, Lisanne Blom, Yael Zandbergen, Cor Kralt, Stefan van Muyen, Sam van der Gugten, Frenk Noordermeer, Remy Moerkerk, Jelle den Haan, Lucas Banninck en Mike Verschuren
Wij wensen hen allen veel succes!