karly

Grote munten clubactie eindigt vrijdag!

Vanaf 11 september tot en met 20 oktober staat winkelcentrum De Hoftuin in Rijnsburg volledig in het teken van de Munten Club Actie.
Tijden deze 6 weken kunnen er munten gespaard worden voor Rijnsburgse Boys of 9 andere sport verenigingen.
Hoe e.e.a. werkt is eigenlijk heel simpel. Bij aankopen van bepaalde producten bij de deelnemende winkels in Winkelcentrum De Hoftuin ontvang je één of meerdere muntjes.
Een muntje vertegenwoordigt een waarde van € 0,50. Stop de ontvangen muntjes in de koker van Rijnsburgse Boys.
Op 21 oktober a.s. is om 13:00 uur de bekendmaking hoeveel voor elke vereniging gespaard is. Dit zal tijdens een feestelijke presentatie bekend worden gemaakt, uiteraard in De Hoftuin.
De winkeliers heten u van harte welkom!! Volg de actie op de facebookpagina van De Hoftuin.
Tot slot. Op het secretariaat zijn raamposters van deze actie te krijgen. Wie zo’n poster thuis voor het raam ophangt maakt iedere week kans op een gouden pot vol munten. Het sparen gaat dan natuurlijk nog harder!!!
Dus graag zo’n poster ophalen. Er zijn er genoeg of stuur even een mailtje naar secretariaat@rijnsburgseboys.nl met je naam en telefoonnummer. We nemen dan contact op om de poster z.s.m. bij je te krijgen.
Met de opbrengsten zullen we het onlangs ingezette beleid om meer clubscheidsrechters te betrekken bij Rijnsburgse Boys ondersteunen.
Club scheidsrechters en hun coaches zullen worden voorzien van kleding en worden gefaciliteerd in hun (interne en externe) opleiding waaronder ook begeleiding en coaching.
Bovenstaande plan is een uitvloeisel van het in 2015 gestarte initiatief “Rijnsburgse Boys maakt werk van voetbalplezier”.