outhands

Groot, van Noord, Kolder, Freke en van der Vijver blijven

In navolging van het aanblijven van het grootste deel van de technische staf van Rijnsburgse Boys 1, kunnen wij u meedelen dat de onderstaande spelers hebben aangegeven graag bij hun Rijnsburgse Boys willen blijven.

Dennis Groot, Bennie van Noord en Peter Freke hebben voor aanvang van dit seizoen al toegezegd minimaal 2 jaar te blijven en dus zullen zij ook in het seizoen 2010-2011 de geel-zwarte kleuren verdedigen

Raymond Kolder mag inmiddels ook wel ‘UI’ genoemd worden en ook hij trekt komend seizoen het inmiddels beroemde shirt over zijn schouders.

Danny van der Vijver heeft een contract getekend, wat hem zelfs 2 seizoenen aan Rijnsburgse Boys bindt. Dus niet alleen komend seizoen, maar ook het seizoen daarna zal deze ras-UI op Middelmors te bewonderen zijn.   

5 spelers dus die de afgelopen jaren van enorme waarde zijn geweest voor Rijnsburgse Boys en ongetwijfeld nog van grote waarde zullen zijn in de komende wedstrijden en dus ook in de komende seizoenen. Tezamen goed voor 90 doelpunten en met 9 seizoenen (Peter Freke), 8 seizoenen (Danny van der Vijver), 7 seizoenen (Dennis Groot en Raymond Kolder) en 2 seizoenen (Bennie van Noord) in de benen, kunnen we wel stellen dat we ‘ervaring hebben vastgelegd’!

        

Uiteraard zijn wij zeer verheugd met hun toezeggingen en wij hopen de komende weken ook de gesprekken met de overige spelers af te ronden. Zodra er nieuws is zal dat hier te lezen zijn!