outhands

Gouden UI uitgereikt tijdens gezellige kampioensreceptie

(bekijk de fotoserie hier

Afgelopen vrijdagavond vond het in het sponsorhome van Rijnsburgse Boys de informele receptie plaats t.g.v. het behalen van het kampioenschap in de Hoofdklasse A. Genodigden, sponsors, leden en belangstellenden waren getuige van een aantal korte interviews die Willem van Zuilen (RTV West) met een aantal personen van en rond het vlaggeschip van onze club. De gesprekjes vonden op het veld plaats en het aanwezige gezelschap zat heerlijk in het zonnetje op de tribune. Op vlotte wijze kregen de aanwezigen een beeld wat zich het afgelopen seizoen heeft afgespeeld en hoe het kampioenschap tot stand is gekomen. Zowel spelers, trainers, sponsor als bestuursleden kwamen aan het woord. Een dergelijke opzet, al eerder met succes beproefd, viel zeer in de smaak. Het voorkomt in elk geval de gebruikelijk speeches die in de regel te horen zijn bij dergelijke recepties.

  

Hierna was het tijd om handen te schudden. Voor elke speler was er een kampioensmedaille die overhandigd werd door KNVB vertegenwoordiger Gerard van Dijk.  Na de verhuizing naar binnen werd even later de microfoon ter hand werd genomen door webverslaggever IJsbrand van Tilburg. Hij vertelde over een nieuw initiatief van het webteam i.s.m. het sfeerteam: de verkiezing van De Gouden Ui. Deze mocht wat kosten, want er was een drietal prachtige trofeën laten vervaardigen. IJsbrand keek even terug op het afgelopen seizoen en meldde dat de stemmers via de website een iets andere mening hadden voor de eerste drie, dan de deskundigen die elke week cijfers geven voor het Mulder Handel en Verhuur Klassement.

  

De spanning was, vanzelfsprekend, inmiddels te snijden, maar daar kwam een eind aan toen IJsbrand meldde dat Danny v.d. Vijver de 3e prijs had gewonnen, Joost Kuhlmann de 2e en de eerste Gouden Ui mee naar huis genomen kon worden door niemand minder dan Bennie van Noord. Eén seizoen bij de Boys en direct al een Gouden Ui. Geweldig en alle aanwezigen gunden hem dit van harte.

Na een dankwoord van Bennie was er ook nog een prachtig cadeau voor de afscheid nemende Ted Verdonkschot. Deze ontving uit handen van Kaay de Kraai persoonlijk een fraaie RBB klok met het opschrift; Ted Bedankt!

Hierna was het tijd voor een hapje en een drankje en werd er druk gespeculeerd wie de tegenstander zal worden in de strijd voor de algehele amateurtitel. WKE? De Baronie? Of toch Westlandia.