outhands

Glamourous Bling Bling Party, zaterdag 18 maart

Hallo Feestgangers!!!

Eindelijk is het weer zover, een feesjuh in de sporthal!
En niet zomaar een feest, het Rijnsburgse Boys Feest Comite heeft weer alles uit de kast gehaald om er een bijzondere party van te maken:

Glamourous Bling Bling Party
Zaterdag 18 maart 2006, Sporthal Middelmors,

Bling Bling is the thing! Daar is waar het om gaat op deze zaterdagavond. Iedereen wil aan elkaar laten zien wie er het meest glimt. We hebben voor deze avond een echte Pimp DJ die met een mix van Dans- en Meezingmuziek er een fantastische avond van zal maken. Ook zullen er zogenaamde Hookers door de zaal lopen en jullie voorzien van grote gouden kettingen, ringen, armbanden, gouden zonnebrillen en echte Pimphoeden.
Al met al is dit Bling Bling feest een zeer sensationele show met veel entertainment in de zaal en de beste muziek! Ook kun je op de foto met de Bling Bling Ladies. Deze foto’s zijn dan te zien op de site http://www.feesjuh.nl/

Verder worden er gedurende de avond Bling Bling Cd’s uitgedeeld, gemixed door Bubblin en Reggeaton Master DJ Glenn B. Onlangs is deze Bling Bling Party verkozen tot populairste publiekstrekker tijdens de Heineken Nightlife Awards 2005.

Box Seven
Om dit gigantische feest helemaal compleet te maken hebben we ook nog de populaire Rijnsburgse band Box Seven binnen weten te krijgen. Deze zullen covers, maar ook eigen muziek ten gehore brengen. Onlangs nog in de afgelopen Rijnsburgse Feestweek verzorgden zij een optreden tijdens het succesvolle Effe Uitje Dak.

Belooft dus een megagezellig feest te worden in Sporthal Middelmors. Iedereen kan zich ook nog wel de geweldige feesten herinneren die eerder georganiseerd zijn in de afgelopen jaren.
We gaan er dus weer alles aan doen om er weer zo’n succes van te maken!

 

Zaterdag 18 maart 2006, Sporthal Middelmors
Bling Bling Party
Box Seven
Zaal open om 21.00 uur, zaal dicht om 02.00 uur.
Entreeprijs is €12,50. Toegang vanaf 16 jaar.

Nadere informatie over de start van de kaartverkoop volgt nog!

Tot ziens, tot Bling Bling!
Namens het Rijnsburgse Boys Feestcomite, Cees Heemskerk