Bram van Egmond

Geweldige training van Jongeneelen en Koomen

Dat de jeugd de kweekvijver is voor Rijnsburgse Boys is uiteraard bekend. De meeste kinderen die bij Rijnsburgse Boys komen voetballen willen natuurlijk later voor volle tribunes op het eerste veld spelen. Om dat te bereiken moeten er heel wat zweetdruppels geïnvesteerd worden in trainingen en kan je het liefst zo vroeg mogelijk beginnen. Bij Rijnsburgse Boys kan dit al als je een jaar of vijf oud bent.

Elke week staan er dan zo’n acht trainers klaar om de beginselen van het voetbal bij te brengen. Maar onze Uitjes vroegen zich af of de trainingen naar een nog hoger niveau getild konden worden. Via Opa Wout werden er twee spelers van het eerste benaderd en gevraagd of zij een training wilde geven. En uiteraard waren onze toppers uit de selectie hier graag toe bereid.

Jeffrey Jongeneelen en Bert Koomen gaven afgelopen zaterdag (geholpen door de overige trainers) een geweldige training. Het weer werkte mee, en de kids waren in grote getale aanwezig.
Uiteraard moesten de Uitjes na afloop op de foto, zodat Jeffrey en Bert later kunnen zeggen dat zij aan de wieg hebben gestaan van deze talenten.
Jeffrey en Bert bedankt voor deze leuke training! En uiteraard ook Opa Wout die dit mogelijk heeft gemaakt.