secretariaat

Geweldig toernooi voor ons G-team

Woensdag 22 mei was het eindelijk zover. Onze toppers van het G-team, Boaz, Pascal, Lars, Devon, Sem en Dani, hadden hun eerste toernooi. 

Om in stijl naar het toernooi te gaan gingen ze per bus daarnaartoe met aan de zijkant van de bus het bord “Rijnsburgse Boys Spelersbus”. Om 12.30 uur vertrok de bus met spelers en ouders richting Vlaardingen. 

Onze 6 toppers waren uitgenodigd door de KNVB om deel te nemen aan het toernooi bij DSVO ‘32. Bij aankomst werden alle spelers verrast met een goodiebag van de KNVB. Naast de 2 teams van DSVO ‘32 en RBB was er ook een team van VELO uit Wateringen. Er werden 3 wedstrijdjes gespeeld met 2 helften van 7,5 minuut. De eerste wedstrijd was even wennen maar de jongens hadden snel door hoe ze samen de wedstrijd moesten spelen. 

De 2e wedstrijd ging een stuk soepeler en er werd ook flink gescoord. Bij de 3e wedstrijd bleek de tegenstander een maatje te groot te zijn maar ook hier werd er gescoord. Al met al was het een leuke middag waar onze toppers hebben kunnen laten zien wat ze afgelopen maanden allemaal geleerd hebben tijdens de trainingen. Na afloop van de wedstrijdjes stond er in de kantine nog een lekker patatje met limonade klaar. Daarna keerden onze spelers met hun ouders moe maar voldaan in stijl richting Rijnsburgse Boys. 

Al met al was het een mooie ervaring voor onze toppers.