outhands

Gestolen bal en/of fiets gezien?

We plaatsen op de site eigenlijk geen oproepjes meer maar voor deze éne keer maken we graag een uitzondering. Het gaat om het volgende;

Bal van Stan Paauw
Zaterdag 7 maart moest Natascha Paauw koffie schenken in de ontvangstruimte op Middelmors. Ze had haar zoontje meegenomen omdat ze geen oppas had. Om hem zoet te houden had ze zijn bal meegenomen maar binnen 10 minuten was de bal nergens meer te vinden. Niet in de kleedkamers en niet op het veld. Kortom, waarschijnlijk heeft iemand een mooi groen klein voetballetje met de naam Stan Paauw in zijn tas gestopt of in de bosjes geschoten. Nou kost zo’n bal niet de hele wereld maar het is toch jammer als iemand vrijwilligerswerk staat te doen voor de club dat zoiets gebeurd.

Daarom een oproepje; Heeft iemand een groene bal gevonden met de naam Stan Paauw erop of weet je waar die ligt. Laat het even weten aan het webteam.

Fiets gestolen
Woensdag werd er een wedstrijd gespeeld door de E+ en omdat het mooi weer was stuurde wij onze zoon op de fiets. Na de wedstrijd en het douchen bleek dat zijn fiets gestolen was. Ik vind dit eigenlijk schandalig mede omdat er in principe alleen maar eigen jeugd rondliep. Dus heeft iemand een zwarte opoefiets met een handrem aan de rechterzijde in zijn bezit die niet van hem of haar is laat diegene zich dan melden bij het webteam.

Bij voorbaat dank!