outhands

Geslaagde Oliebollentoernooien F1 en E1

 Zowel gisteren als vandaag hebben wij een zeer geslaagd oliebollentoernooi voor de F1 en de E1 achter de rug. Beide dagen waren de wedstrijden niet alleen sportief maar ook zeer spannend af en toe. Heel frappant was het feit dat de finales beide dagen tussen de dezelfde teams voor dezelfde plekken ging.

Bij de F1 is Valken als 6e geeindigd en Ter Leede is als 5e, Katwijk volgde als 4e. Rijnsburg eindigde als 3e en de zinderende finale ging tussen Edo en Quick Boys die uiteindelijk na penalty’s werd gewonnen door Edo. De penaltyfinale was al even spannend tussen Katwijk en RBB. Katwijk won uiteindelijk de Penaltybokaal. Dirk van Beelen heeft beide dagen als keeper de penaltyfinale mogen doen.

Bij de E1 is als laatste Oegstgeest geeindigd maar deze ploeg won wel de Penaltybokaal. 5e is Ter Leede geworden en als 4e eindigde onze eigen jongens van de E1 als 3e eindigde Katwijk en Edo moest deze dag genoegen nemen met een 2e plaats en zagen dat Quick Boys deze keer de beker mee mocht nemen. Hierdoor kwamen er toch wel tranen vrij bij de spelers van Edo want als je er zo dichtbij zit wil je die beker natuurlijk ook winnen. Maar zoals bij iedere wedstrijd kan er maar 1 de winnaar zijn.

Bij deze wil ik nog even Kjeld de Graaf en Jimmy de Mooy bedanken voor het helpen bij de organisatie van dit toernooi.