outhands

Geslaagde knieoperatie Andre van Egmond

Deze donderdag is André van Egmond onder het mes geweest in een prive-clinic in zestienhoven. Met zijn toestemming plaatsen wij zijn blog vanaf zijn Hyves-pagina. We wensen Andre veel sterkte bij het revalideren.

De operatie is geslaagd !!!!

 Zo ik ben weer thuis. vandaag moest ik dus onder het mes. Ik was om 9 uur bij de clinic en om half 10 werd ik geholpen. Het ging allemaal erg snel en weet er niks meer van. Ik kreeg een narcose en was dus binnen 20 sec. vetrokken. Gelukkig heb ik een dvd mee gekregen en daar kan ik op zien wat er allemaal gedaan is. Ik heb die net gekeken en daarop was te zien dat mijn kruisband echt helemaal kapot was. Ze hebben nu vanuit mijn hamstring een soort nieuwe kruisband gehaald en die bij me knie erin gedaan. Mijn knieschijf was ook niet helemaal goed meer en die heeft de arts gelijk weer netjes gemaakt dmv een paar dingen bijschuuren om het maar plat te zeggen. Toen ik wakker werd heb ik lekker een broodje ham op en een bakkie thee. Vrij snel daarna ben ik voordat ik nog even een plasje had gepleegd naar huis gegaan. Mijn vader zat me op te wachten en nog half suf in de auto was ik voor me gevoel binnen 5 min. thuis.

Nu begint eigenlijk het zwaarste gedeelte maar wel het belangrijkste: het revalideren! Een hele lange weg nog van ongeveer 8 maanden maar met mijn koppie de goede kant op gaat het weer helemaal goed komen en kan ik hoop ik na de winterstop van de voetbal misschien weer rustig gaan beginnen met voetballen. Al met al was het een fluitje van een cent vandaag en nu is het wachten tot ik weer helemaal fit ben en weer kan gaan voetballen. ik weet zeker dat dat weer helemaal goed gaat komen en met een positieve instelling komt het allemaal weer helemaal goed…

ik wou hierbij ook nog even iedereen bedanken voor alle lieve en leuke smsjes en krabbels die ik gehad heb , dat doet me erg goed . ik zal ook om de zoveel tijd laten weten via mijn blog hoe het er voor staat met het revalideren….