Ariea van Zuylen

Geslaagde actie “Ouders langs de lijn”

Zaterdagmorgen stonden om 8.00 uur de manden met 300 appeltjes (gesponsord door Van Der Meij Quality Food and Vegetables) klaar om uitgedeeld te worden door de Normen & Waarden Commissie. Samen met het appeltje ontvingen de ouders/verzorgers/opa’s en oma’s een flyer waarin aangegeven wordt wat het doel van deze actie is.

Wij, Normen & Waarden Commissies van de vijf voetbalverenigingen binnen de gemeente Katwijk, willen op een ludieke manier aandacht vragen voor het gedrag van ouders langs de lijn. Het werd positief ontvangen en een heel aantal wist onze actie uit 2019 nog te herinneren, kracht zit hem nu dus ook duidelijk weer in de herhaling. Van bezoekende verenigingen hebben we ook een aantal keer gehoord dat de flyer bij hun eigen Normen & Waarden Commissie afgegeven zou worden om hier iets mee te doen. 

Volgende week zaterdag wordt deze actie nog een keer herhaald bij Rijnsburgse Boys evenals bij VV Katwijk, Valken ‘68, Quick Boys en FC Rijnvogels. 

Onze dank gaat nogmaals uit naar Peter van der Meij van Van der Mey Quality Food & Vegetables voor de sponsoring van 3000 appeltjes voor Rijnsburgse Boys, VV Katwijk, FC Rijnvogels, Quick Boys en Valken ‘68.