outhands

Geen drank rondom veld

Ondanks dat iedereen inmiddels weet dat er geen drank rondom veld 1 gebruikt mag worden en ondanks vele waarschuwingen die het bestuur heeft afgegeven om het niet te doen en ondanks beveiliging bij alle ingangen, zijn er toch nog steeds ‘mensen’ die denken dat zij de uitzondering op de regel zijn!

En dus zag een waarnemer van de KNVB bij de wedstrijd Rijnsburgse Boys – Noordwijk ‘iemand’ met drank op de tribune! En dus heeft Rijnsburgse Boys een boete gekregen en dus daaraan verbonden een ‘voorwaardelijke straf’ en dus is het gevolg na wederom drank langs het veld: puntenaftrek!

En dus lijkt het ons zinnig om nogmaals te waarschuwen: ‘blijf met drank in je handen in de kantine en kom niet rondom veld 1 staan‘. Je wordt er niet stoerder van als je het toch doet! Als je echt niet zonder kunt is dat heel jammer maar laat daar niet Rijnsburgse Boys de dupe van zijn!

Als we morgen op de site roepen dat er vanaf vandaag nooit meer drank geschonken gaat worden in de kantine, is het sportpark te klein! Dus laat de goede dit keer niet onder de kwade lijden, maar let op elkaar en waarschuw elkaar.

GEEN DRANK RONDOM VELD 1

het bestuur