outhands

Geel, Rood, Niet spelen.

 Wat te doen bij Rode / Gele  kaarten en niet kunnen spelen:

(Dit artikel is ook terug te vinden via de jeugd- en senioren-hoofdpagina’s) 

Bij overtredingen in het veld worden er gele- en rode kaarten getoond aan de desbetreffende speler / leider / vlagger / trainer / tegenstander.

  • Krijgt een trainer / vlagger / leider een gele- of rode kaart, dan moet altijd direct na de wedstrijd een verklaring geschreven worden. Ook al was deze kaart voor de tegenstander.
  • Krijgt een speler 2x geel = rood in een wedstrijd, dan hoeft er geen verklaring geschreven te worden.
  • Bij in totaal 4 gele kaarten (en daarop volgend elke gele kaart) volgt 1 wedstrijd schorsing, waar de betrokken persoon en de vereniging bericht van krijgt.
  • Bij direct rood moet na de wedstrijd een verklaring worden geschreven. Ook als deze voor de tegenstander is. Je bent dan ook voor de eerstvolgende wedstrijd geschorst !! Na 1,5 week krijg je bericht van de juiste schorsing. 
  • Mocht een verklaring niet worden geschreven, dan volgt daarop een boete. Voor elke gele- en rode kaart volgt ook nog eens een boete.
  • Voor het schrijven van een verklaring moet je je melden op het secretariaat.

Weet je tijdig als leider / aanvoerder, dat je op een zaterdag niet kunt spelen, dan kun je uitstel vragen bij de KNVB. Dit geldt alleen voor elftallen in de B-categorie (niet selectie-elftallen).
Deze aanvraag moet, via het secretariaat, wel op dinsdag voor 12.00 uur bij de KNVB gemeld worden en kan maximaal 2x per seizoen. Ook is het mogelijk wedstrijden te verzetten, maar dat moet je tijdig op het secretariaat melden.
Bij het te laat afmelden volgt weer een forse boete en eventueel punten in mindering.
Geen spelerspas(sen), dan niet spelen. Levert ook weer een boete op. Let op de geldigheid spelerspas, om het niet spelen te voorkomen.

In de Algemene Ledenvergadering, van juni 2008, zijn de leden akkoord gegaan, met het incasseren van de boetes, via automatische afschrijving.

Voorkom onnodige boetes !!

Secretaris