Bram van Egmond

Geef Lief en Leed door!

Beste leden,
Met elkaar houden we een grote organisatie gaande. In deze organisatie speelt zich een hoop af. Vreugde en blijdschap, maar ook ellende en verdriet. Hiervan gebeurt veel achter de schermen en is niet altijd zichtbaar. Daarom dit bericht. We hebben je hulp nodig.
Is er een lid van Rijnsburgse Boys dat gaat trouwen? Een baby heeft gekregen? Is verhuisd? Wil je mij dan informeren?
Is er in je team iemand die tijdens een wedstrijd bijvoorbeeld zijn been breekt? Een knieband afscheurt? Of ander ernstig leed? Wil je dit ook doorgeven aan mij? We willen als vereniging laten merken dat we om onze leden en om onze gasten van bezoekende verenigingen, in geval van blessures bij ons ontstaan, geven.
Ken jij een lid van Rijnsburgse Boys dat het zwaar heeft om welke reden dan ook? Geef het door! Het gaat hierbij niet alleen om de spelende leden van Rijnsburgse Boys, maar om alle mensen die hun steentje bijdragen of hebben bijgedragen aan onze vereniging.
Ik vraag je om de gegevens van de betreffende persoon aan me door te geven. Het gaat hierbij om naam, adres, telefoonnummer en relatie met Rijnsburgse Boys. Wees zo volledig mogelijk alsjeblieft bij het doorgeven. Ik zorg dan dat er vanuit de vereniging aandacht aan deze persoon besteed wordt.
Alvast heel erg bedankt voor het meedenken en doorgeven!
Natascha Paauw
0641209359
nataspaauw@gmail.com