secretariaat

Gebruik van lockers

Rijnsburgse Boys beschikt over een aantal kasten met lockers; welke staan in het secretariaat en in de kleedkamer van de scheidsrechters. Om die laatste gaat het in dit geval: het blijkt dat deze altijd in gebruik zijn, zelfs wanneer er niet gevoetbald wordt! Dit is natuurlijk niet de definitie van een locker. Dat is namelijk dat je het kastje gebruikt en vervolgens na je activiteiten weer leegmaakt en de sleutel inlevert of in het slot van het kluisje terugplaatst.
De praktijk is nu dat de scheidsrechters geen locker tot hun beschikking hebben (en voor deze doelgroep zijn ze bedoeld!) omdat deze door ”anderen” in gebruik zijn genomen. Dat moet niet mogen natuurlijk!
Daarom wordt iedereen die geen scheidsrechter is en nu een locker in gebruik heeft verzocht om voor 1 februari 2015 deze leeg te maken. Na deze datum worden ze opengemaakt en alle spullen die er dan nog in zitten zullen worden verzameld. Verder komen er ook nieuwe sloten op en treedt er een sleutelplan in werking. Nadere info daarover volgt.
Maar nogmaals: als een ieder met beleid omgaat met de materialen van Rijnsburgse Boys is bovenstaande niet nodig. En van dat standpunt willen we nog even uit blijven gaan!