karly

Fysiotherapie: voor iedereen van Rijnsburgse Boys

Blessure?
Vanaf heden is PMC Katwijk-Rijnsburg de nieuwe partner voor fysiotherapie van Rijnsburgse Boys. De fysiotherapeuten van PMC Katwijk-Rijnsburg zijn beschikbaar voor alle leden van Rijnsburgse Boys. Heb je een blessure? Loop er niet mee door maar vraag om een deskundig advies aan de fysiotherapeut van PMC Katwijk-Rijnsburg. Des te sneller ben je weer in staat om te voetballen!
Inloopspreekuur op de club!
Vanaf maandag 21-11, zal op iedere maandag van 18.00uur tot 18.45uur in de behandelruimte van kleedkamer 2, Dirk-Jan van den Oever, speler van de selectie en tevens fysiotherapeut van het Paramedisch Centrum Katwijk-Rijnsburg, op de club aanwezig zijn.
Dit is een inloopspreekuur waarvoor geen afspraak gemaakt hoeft te worden en waar geen kosten aan verbonden zijn. Tijdens dit inloopspreekuur wordt een korte screening gemaakt om te kijken of er gespeeld of getraind mag worden met de blessure en of er eventueel verdere fysiotherapeutische behandeling noodzakelijk is.
Houdt er rekening mee dat eventuele vervolg behandelingen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via telefoonnummer: 071-4074384.
Zie ook de website www.pmckatwijk.nl onder het kopje ‘informatie’.
Sportspreekuur bij het PMC Katwijk – Rijnsburg!
Deze service is voor jong en oud, selectiespeler of geen selectiespeler, dames en heren, jongens en meisjes enz. Je kunt hiervoor terecht op onze praktijk in het Gezondheidscentrum Zeehos, Zeehosplein 27 in Katwijk. Op maandagmiddag van 17.00uur tot 19.00 uur hebben wij hier speciaal tijd voor gereserveerd tijdens ons sportspreekuur. Als dat niet lukt kun je ook in de loop van de week op een andere tijd een afspraak maken.
Een afspraak hiervoor kan gemaakt worden op het nummer 071-4074384. Geef hierbij aan dat je een speler van Rijnsburgse Boys bent.
Wat kun je verwachten?
•    De eerste afspraak duurt ongeveer 25 minuten
•    Deze eerste afspraak bestaat uit een gesprek en een onderzoek
•    Hierbij wordt bekeken wat het probleem is en wordt besloten of behandeling noodzakelijk is en krijg je eventueel advies.
•    Er wordt tijdens deze eerste afspraak nog niet behandeld.
•    Indien behandeling nodig is wordt hier een volgende afspraak voor gemaakt.
•    Deze volgende afspraak kan afhankelijk van het probleem ook bij een andere fysiotherapeut zijn. Dit is dan een collega binnen de praktijk die dit probleem dan nog beter kan behandelen. Bij de jongste jeugd kan dit bv onze kinderfysiotherapeut zijn.
Houdt er rekening mee dat vanaf het eerste contact, het onderzoek en eventuele vervolg behandelingen worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar volgens de daarvoor geldende regels. Informatie hierover kunt u krijgen bij onze balie via bovenstaand telefoonnummer.
Zie ook de website www.pmckatwijk.nl onder het kopje ‘informatie’.