outhands

Fotoserie: Veteranentoernooi, een spektakel

Bij de organisatie waren de verwachtingen ‘best hoog’ te noemen. De veteranen weer ‘ns bij elkaar te zien en te spreken kon niet anders dan als leuk ervaren worden. En dat is gebleken; louter complimenten voor de organisatie vielen ons ten deel. Iedereen vond het prachtig, supporters, spelers, begeleiding; het was echt een spektakel!zwiebeln

Ondergetekende heeft veel wedstrijden achter de reservebanken gestaan van de deelnemende teams. En bij al die teams is de drive om te winnen, nog steeds, enorm groot! Ze willen absoluut niet onderdoen voor elkaar en de onderlinge strijd heerst nog steeds. Op het veld welteverstaan, want daarnaast was het een weerzien met oude bekenden, vrienden, collega’s en alles wat daarbij hoort.

Noordwijk werd de winnaar van dit evenement door 7 punten te halen uit 3 wedstrijden. Noordwijk verscheen met een spelerslijst met 24 (!!) namen, waarvan er uiteindelijk 15 hebben gespeeld. En zo hoort een veteranentoernooi gespeeld te worden; met ‘heren’ die in het verleden op hoog nivo gepresteerd hebben!

Bij alle teams waren die in grote mate aanwezig en dat maakte het voor het publiek ook zo leuk om te bekijken. Na afloop vond in de kantine de prijsuitreiking plaats en daar spraken alle aanvoerders de vurige hoop uit dat het volgend jaar herhaald wordt; ze vonden het fantastisch!

In de kantine was het nog heel erg gezellig en ook heel erg laat……….

Alle uitslagen zijn HIER te bekijken. U kunt een uitgebreide fotoserie van Jan Jungerius hier bekijken.

Namens de organisatie willen wij alle spelers bedanken voor hun aanwezigheid en volgend jaar doen we het gewoon weer!