outhands

Fotoserie – Rijnsburgse Boys B1 op doelsaldo 2e

Woensdagavond 4 januari om 17.00uur werd er voor het eerst gefloten voor de start van het B1-toernooi. Al ruim voor aanvang stonden de spelers te dringen om het unieke veld te betreden. En dat hebben we geweten; spanning tot en met de laatste wedstrijd. Rijnsburgse Boys B1 was uitgespeeld en stond eerste met 7 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van +4 zwiebeln

FC Lisse B1 stond op 4 punten na 2 wedstrijden en had tot aan de laatste wedstrijd een doelsaldo van +1, dus als Lisse met 3 doelpunten verschil zou winnen, dan werden zij 1e op basis van een groter aantal doelpunten voor. Zij lieten echter niets aan het toeval over en na een ruststand van 2-1, wonnen zij uiteindelijk met 8-1 van Katwijk B1.

En dus werd FC Lisse B1 eerste, Rijnsburgse Boys B1 tweede, Ter Leede B1 derde en Katwijk B1 vierde. Ook hier veel toeschouwers (vooral vrouwelijke, geen idee hoe dat kan?) en dus had de kantine daar ook nog enig baat bij. Blije gezichten en een unieke ervaring rijker; wat wil je nou nog meer?!

Zo spoedig mogelijk zullen alle uitslagen op de site staan. U kunt de fotoserie van Jan Jungerius hier bekijken.