outhands

Fotoserie afscheidsreceptie

Na het prachtige afscheid door de supporters op zaterdagavond, vond op maandagavond nog een officiële afscheidsreceptie plaats. Van de spelersgroep ontving Ted Verdonkschot een ‘schaal’ met daarin de resultaten onder zijn bewind gehaald en een canvas-doek met foto’s van hemzelf.

In de kantine, die goed gevuld bleek te zijn, ontvingen hij en de vertrekkende spelers van het Sfeerteam van Rijnsburgse Boys nog een mooi aandenken en van vele anderen ontvingen zij nog enkele presentjes. Zo ook van hoofdsponsor WBE die met een prachtige schaal aankwam, gevuld met ‘voetbalspullen’

Nadat voorzitter Cees Driebergen het woord gaf aan de vertrekkende trainer, bedankte hij nogmaals alle sponsoren, supporters en de vrijwilligers. In alle jaren dat hij bij ons gewerkt heeft, is zijn bewondering voor hen met de dag toegenomen en hij sprak daarom ook met respect aan hen een dankwoord. Tevens voegde hij toe dat hij nog regelmatig langs de velden van Rijnsburgse Boys te vinden zal zijn (en niet in de laatste plaats met zijn vrouw Nancy)!

Na deze woorden werden er nog vele handen geschud en wenste een ieder elkaar een prettige vakantie en daarom kunnen wij niet achterblijven en wensen u allen een prettige vakantie en tot komend seizoen! 

Hans Heemskerk maakte de foto’s. U kunt de serie hier bekijken.