outhands

Foto’s vrijwilligersavond

De jaarlijkse vrijwilligersavond was zaterdag 23 februari weer, voor het eerst sinds jaren, in onze eigen kantine. En dat bleek direct een succes; nog nooit waren er zoveel vrijwilligers/-sters verzameld op 1 avond! En de prachtig opgeknapte en versierde kantine leende zich er ook voor.

Met een topbezetting achter de bar (spelers en technische staf van RBB 1), Piet en Atie die heerlijke hapjes verzorgden, PianoAct met 2 vleugels die voor de live-muziek zorgden en uiteraard de massaal opgekomen mensen, was het een topavond. Tenminste; uit vele reacties gehoord!

Naast de verkiezingen van de vrijwilliger en vrijwilligster van het jaar 2012, werden er ook 2 prachtige ‘eresaluten’ onthuld: 1 met alle tot nu toe gekozen vrijwilligers/-sters, wat werd onthuld door scheidend voorzitter Cees Driebergen. En 1 met de top 10 van de topscorerslijst allertijden. Die werd uiteraard onthuld door de huidige nummer 1 van die lijst Martijn Gootjes

Voor de volledigheid:
Vrijwilliger van het jaar 2012 werd Ryan van Tilburg, gevolg door Leon van Tilburg en Piet Haasnoot
Vrijwilligster van het jaar 2012 werd Carla de Jong. Nummers 2 en 3 werden Daniëlle Ravensbergen en Ariea van Zuylen

Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd en het is gisteravond vele malen herhaald, maar zonder alle mensen die hun vrije tijd besteden aan Rijnsburgse Boys is er geen Rijnsburgse Boys! Met recht kunnen we weer spreken van een historische avond! Ik hoop dat jullie allemaal net zo genoten hebben als ik en volgend jaar zelfde plaats, zelfde tijd, andere datum?

Een ieder die zich op welke manier dan ook heeft ingezet om deze avond te laten slagen: BEDANKT daarvoor

Er zijn ook wat foto’s gemaakt die avond en die serie kunt u hier bekijken….