karly

Foto’s en verslag Open Dag Rijnsburgse Boys

Zaterdag 23 juli stond in vele agenda’s allang geblokkeerd. Dan was het weer tijd voor de Open Dag van Rijnsburgse Boys!

Om 9.00 uur stonden 75 kinderen op de middencirkel van veld 1 klaar. Klaar om met de spelers van de A-selectie een circuittraining te ondergaan. Van penaltyschieten tot shoot-outs en van koppen-vangen tot partijtje. Een rondleiding door het tribunegebouw werd door vele kinderen met open mond van verbazing ondergaan; van het match centre tot het krachthonk en de schoenenkast van Rijnsburgse Boys 1: het was indrukwekkend!

Daarna eten met de spelers en technische staf en alle handtekeningen verzamelen op de prachtige handtekeningenkaart. Op de foto met spelers en aansluitend naar veld 8 naar de luchtkussens! Voor de jeugd weer een fantastische belevenis.

Om 14.45 uur was de presentatie van de volledige spelersgroep en staf en om 15.00 uur begon de wedstrijd tegen Jong Volendam. Dus weer een heerlijke Open Dag en we kijken alweer uit naar komend jaar!

Tot slot een woord van dank aan René Vletter, fotograaf Jan Jungerius, filmer Piet Heemskerk, kantinepersoneel, de voltallige spelersgroep, technische staf, Hans Oudwater en John Spekman en uiteraard aan alle deelnemende kinderen met ouders, opa’s en oma’s. Zonder jullie is er geen Open Dag.

Tot komend jaar.

Foto’s van Jan Jungerius