Bram van Egmond

FOTO: Uitjes seizoen 2019/2020

Het seizoen zit er op. Zaterdag 20/06/2020 hadden we met 26 kinderen een afsluitend toernooi. Vanwege de Corona ging het toernooi bij die ene club uit Rijnsburg aan Zee helaas niet door. Wat hadden we daar graag een paar bekers opgehaald. Want dat we bij RBB wat talentjes in spé hebben rondlopen daar ben ik van overtuigd, nu hopen dat het er ooit uitkomt.
2020-06-20-afsluiting-uitjes-WM-12-van-79
Bij RBB is iedereen vanaf 4 jaar welkom om te voetballen. De 4 en 5 jarige zijn de uitjes die spelenderwijs het voetbalspelletje leren. Na enkele weken worden ze ingedeeld in een groep met kinderen van hetzelfde niveau of dezelfde leeftijd. Met 7 trainers geven we dan op woensdag en zaterdag training. Iedere training wordt afgesloten met een partijtje, het gaat er soms fanatiek aan toe. Heel leuk om die jongens en meisjes zo te zien. Geen gezeur, gewoon lekker een uurtje voetballen. Vanaf 6 jaar wordt het wat serieuzer en gaan ze naar de mini-f. Heb je interesse of wil je graag je vriendje of vriendinnetje meenemen neem dan contact op met Cees de Leeuw 06-51228565 (uitjes) of René Vletter 06-23567453 (mini-f).
Terug naar zaterdag, dan maar een onderling toernooi, maar niet minder spannend. Er waren echte shirts van internationale clubs en PSV.
Er werd gespeeld in twee poules van 4 waarbij de 5 jarigen 4×4 speelden en de 4 jarigen 2×2. De winnaar bij de 4 jarigen was AC Milaan (Niek van Egmond, Mila Gijsman en Noah Star), bij de 5 jarigen ging de winst naar Arsenal (Quinten de Winter, Jules Beekhuis, Bart van Egmond en Chase de Bruine) bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd!!
Na deze wedstrijden volgende nog een echt penalty toernooi. Hier was Niek van Egmond de beste! Zie ook de foto’s. Bij deze een woord van dank voor de huisfotograaf van RBB Jan Jungerius.
De uitjes van seizoen 2019/2020 zijn allemaal stuk voor stuk toppers, en daarom kreeg iedereen een medaille en een lekker zakje chips.
2020-06-20-afsluiting-uitjes-WM-3-van-79
Namens alle trainers willen we de kinderen bedanken voor een mooi seizoen en wensen we jullie een goede zomerstop, blijf oefenen en tot volgend seizoen. Deze zal ergens in augustus starten.
Zelf ga ik door naar de mini-f en veel van jullie gaan met mij mee. Dus voor de meesten van jullie tot volgend seizoen en de kinderen die nog uitjes blijven zie ik vast en zeker nog wel eens keertje op de club voetballen.
Geniet van de zomer en blijf gezond. ⚽️⚽️⚽️
René Vletter
Foto’s van Jan Jungerius.