Bram van Egmond

Iedere week gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer maakte hij een prachtige fotoserie van een wedstrijd van de MO19-1. Het verslag is geschreven door de meiden van het team.
2020-10-10-RBB-MO-19-01-web-26

Rijnsburgse Boys MO19-1

Vandaag stond DSVP uit Pijnacker op het programma voor de meiden van de MO19-1.
We begonnen de wedstrijd met de volgende 11: Sidney op doel, Jinx, Dominique, Feline en Maud in de verdediging. Roos, Susanne en Sita op het middenveld en de voorhoede bestond uit Nikki, Lisa en Georgia. Op de bank Isabella, Romy, Carlijn, Marylene en natuurlijk de staf.
Zonder groot publiek, met uitzondering van een aantal ouders op afstand, begonnen de meiden aan de wedstrijd en kwamen ze op een vroege voorsprong door een mooie goal van Nikki, waarna er een snelle aansluitingstreffer van de tegenstander volgde.
2020-10-10-RBB-MO-19-01-web-13
Na de goal van de tegenstander herpakten de meiden zich en werd er door middel van goed samenspel de 2-1 gemaakt door Nikki. Hierna volgde snel de 3-1 van Lisa.
Na ongeveer een half uur werd er gewisseld, waarna er een snelle gele kaart volgde. De meiden stonden voor 10 minuten met 10 man. Dit liep goed af en er dreigde niet meer gevaar dan voorheen. Terug met 11 man pakten we de draad verder op en gingen we met een 3-1 voorsprong de rust in.
Na de rust volgde een penalty en de 4-1 werd goed benut door Roos. De 5-1 van Marylene volgde snel.
Ondanks dat het er af en toe best wel hard aan toe ging was het al met al een goede en leuke wedstrijd! Volgende week spelen we om half 3 uit in Reeuwijk, mogen we wederom trouwe supporters meenemen en zullen we de drie punten mee naar Rijnsburg nemen!
Een heel fijn weekend gewenst namens het leukste meiden van Rijnsburgse Boys MO19-1 en staf.