Bram van Egmond

FOTO: Team van de Week: Rijnsburgse Boys JO9-4

Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius lang bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO9-4 aan de beurt. Het verslag is van Marc van Noort.

Rijnsburgse Boys JO9-4

Vandaag stond er voor onze jongens JO9-4 een thuiswedstrijd op het programma tegen SEV JO 9-2 het was afwachten hoe onze jongens zouden starten aangezien het de dag na Koningsdag was en iedereen natuurlijk tot laat een feestje had gevierd!
2018-04-28 RBB JO 9- 4 rbblogo-53
Maar dit bleek geen invloed te hebben op de jongens want binnen 5 minuten lag de bal al in het doel en stonden we met 1-0 voor, dit door een goede slalom en prima schot van onze topverdediger Luuk van den Oever. Daarna ging het erg hard en scoorden Vince, Jari, Mike en Luuk van Noort allemaal 1 of meerdere keren. Onze keeper Luc Zwaan was vandaag door vakantie helaas afwezig dus het was afwachten hoe Tim, normaal op alle posities inzetbaar, het vandaag zou doen als keeper. Maar met een uitstraling van Buffon en een paar puike reddingen leek het erop alsof hij al jaren op het doel stond! We gingen rusten met een 9-0 voorsprong en de trainer had hierdoor weinig aan te merken.
In de tweede helft ging Tim onze keeper toch maar weer liever voetballen en hierdoor ging Mike op het doel en ook hij deed dit naar behoren en hield zijn doel schoon in de tweede helft. Onze jongens scoorden er lustig op los en dit door een aantal goede acties en voorzetten van Jim. Nick onze verdediger speelden ook een goede wedstrijd en mede door hem kregen we geen doelpunten tegen. In de tweede helft scoorden Luuk van Noort, Jari en Vince nog een keer en ook Tim liet zien waarom hij normaal niet op doel staat maar in het veld en scoorden ook nog een keer. Hierdoor was de eindstand 17-0 en hadden onze jongens een top zaterdag en gaan zo goed de vakantie in!

er zijn geen afbeeldingen gevonden