Bram van Egmond

FOTO: Team van de week: Rijnsburgse Boys JO7-2

Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius op langs bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO7-2 aan de beurt. Het verslag werd geschreven door Chiel Hovingh en JP van der Meij. De foto’s van Jan vind je daaronder.

Rijnsburgse Boys JO7-2

Vandaag traden de heren en dames van RBB mini F-2 aan tegen Rijnvogels uit Katwijk. Na een korte speech, waarin we uitgelegd hebben dat je tegen Katwijkse ploegen altijd iets extra’s nodig hebt, gingen we om 10.00 uur van start.
Met de mooie overwinning tegen vv Katwijk, twee weken geleden, nog in ons achterhoofd waarin we goed speelden, moest het vandaag ook goed komen.
De opstelling vandaag: Anouar, Mick, Levi, Yara, Mahdi, Sabine en Kain. Cris was er helaas vandaag niet bij.
De eerste helft ging de strijd aardig gelijk op, we kwamen op 1-0 dankzij Levi waarna Rijnvogels er al snel 1-2 van maakte.
We hadden moeite met het snelle spitsje van de tegenpartij die af en toe snel makkelijk door de verdediging pingelde en uit alle standen op doel schoot. Anouar maakte er voor de limonade 2-2 en 3-2 (assist Yara) van waardoor iedereen alweer gerust was op een goede afloop.
2018-03-24 RBB JO 7 -2 WM (12 van 67)
De tweede helft ging het helaas wat minder, door een penalty en een afgekeurd doelpunt voor ons liep Rijnvogels naar 3-5
We kregen nog wel een paar goede kansen maar hadden weinig geluk in de afronding. Levi maakte het nog even spannend door de 4-5 te scoren. Vervolgens ook nog 5-5 door een afstandsschot die door de keeper van Rijnvogels minimaal 30 cm achter de lijn gepakt werd. Iedereen langs de lijn zag duidelijk dat dit een doelpunt was maar de leider van Rijnvogels was helaas niet sportief genoeg om dit als doelpunt te promoveren. Hierna scoorde Rijnvogels nog een keer en sloten we af met 4-6.
Het zijn iedere week leuke wedstrijden met een uitslagen die beide kanten op springen, maar iedereen weet elkaar steeds beter te vinden op het veld.
Volgende week allemaal lekker Pasen vieren en op 7 April spelen we thuis tegen alweer een Katwijkse ploeg nl. de plaatselijke VV.

er zijn geen afbeeldingen gevonden