Bram van Egmond

FOTO: Team van de week: Rijnsburgse Boys JO19-1

Voor dit item gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO19-1 aan de beurt. Gert Slager schreef het verslag, de foto’s van Jan Jungerius vind je daaronder.

Rijnsburgse Boys JO19-1

Zaterdag 12 mei stond voor de JO19-1 de wedstrijd tegen HVV JO19-1 op het programma. Deze wedstrijd was voor de jongens van Rijnsburgse Boys een belangrijk duel. De punten zijn nodig om ons te handhaven.
Helaas hebben wij een aantal spelers die geblesseerd zijn en twee waren geschorst voor deze wedstrijd. Gelukkig konden deze plekken worden opgevangen door de toppers, uit de JO17-01, spelers Mark Mieras, Coen Hogewoning, Xander de Jong en Patrick Lesger.
2018-05-12 RBB JO19-01 WMRBB-14
Om 12:00 uur werd er afgetrapt voor de wedstrijd op veld 5.
De boodschap was duidelijk voor onze jongens, druk naar voren en daar voetballen. Dit werd ook direct gedaan, met als resultaat, dat wij binnen 10 minuten op voorsprong kwamen door een mooi doelpunt van Mark Mieras.
Helaas, niet veel later moesten wij een rode kaart incasseren. Nu verder met 10 man! De druk bleef naar voren en de kansen kwamen. Ook werd er nog gescoord, maar helaas werd dit doelpunt niet goedgekeurd, er was gefloten voor een overtreding in de 16 meter. Deze beslissing werd niet direct geaccepteerd door onze jongens. Helaas leverde dit een tweede rode kaart op. Nu met 9 man verder. Gelukkig was het snel rust.
Na een aantal omzettingen begonnen we aan de tweede helft. De tegenstander ging wat meer druk geven wat ook een doelpunt opleverde. 1-1.
In de tweede helft hebben wij ook goede kansen gehad, helaas zonder resultaat. Wij willen de mannen een groot compliment geven dat we met 9 man stand hebben gehouden. Top mannen!!!

er zijn geen afbeeldingen gevonden