Bram van Egmond

FOTO: Team van de week: Rijnsburgse Boys JO17-1

Voor het item “Team van de Week” gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een elftal van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de JO17-1 aan de beurt.
Resham Sardar schreef het verslag, de foto’s van Jan vind je daaronder.

Rijnsburgse Boys JO170-1

Op zaterdag 4 november kregen we koploper HVV op bezoek. Voor de beker hadden we vrij kansloos verloren dus we wisten dat het een zware pot zou worden. Uiteindelijk is het ook een zware pot geworden. We hebben een goede eerste helft gespeeld waarin we een fase zelfs beter voetbalde dan de koploper, maar ook een hele slechte tweede helft. Uiteindelijk hebben we verdiend verloren met een niet al te leuke uitslag…
2017-11-04 RBB jo17-1 wm (36 van 90)
Het wedstrijdverloop is eigenlijk exemplarisch voor ons team en voor ons seizoen tot nu toe. We kunnen namelijk heel goed voetballen als we als team voetballen en in onszelf en elkaar vertrouwen. Dat hebben we ook in verschillende wedstrijden laten zien tegen teams die op een hoger niveau speelden. We maken echter nog te veel fouten waardoor we makkelijk goals weggeven.
We hebben een heel leuk team waarin er plezier is en er veel wordt gelachen.
De uitdaging voor de rest van dit seizoen is om meer te vertrouwen in jezelf en je teamgenoten en elke wedstrijd SAMEN te strijden voor een overwinning. Als we dit voor elkaar krijgen kunnen we nog een hoop leuke wedstrijden spelen en overwinningen verwachten. Daar gaan we dan ook voor!

er zijn geen afbeeldingen gevonden