Bram van Egmond

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys MB1

Voor het item ‘Rondje langs de velden’ gaat Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer is de MB1 aan de beurt. Cor Heemskerk schreef het verslag, de fotoserie van Jan vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys MB1

Het seizoen is begonnen voor de meiden van Rijnsburgse Boys MB1. We zijn afgelopen week gestart met trainen, voor mij om de meiden te leren kennen.
Dit elftal heeft, op een paar na, de afgelopen jaren onder leiding van Dick blom getraind en gevoetbald. Het is een talentvolle groep waar veel voetbal in zit, dat kon ik gelijk al zien tijdens de eerste trainingen. Voor mij nu de taak om deze meiden te trainen en te begeleiden het komende seizoen in samenwerking met Herman Vahrmeijer (leider). En natuurlijk met ouders en de damesafdeling van Rijnsburgse Boys! We gaan er een mooi seizoen van maken!
Ik zou graag nog wat over de meiden van  de MB1 willen vertellen maar na een week samenwerken weet je nog niet veel! Dus komen we hier over een paar maanden op terug, dan heb ik genoeg ervaringen om over te schrijven!
Tot later en iedereen bij Rijnsburgse Boys een top seizoen toegewenst!
Cor Heemskerk,  trainer Rijnsburgse Boys MB1
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar.