Bram van Egmond

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys F9

In het item ‘rondje langs de velden’ gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een elftal van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de F9 aan de beurt. Het verslag is van trainer Wouter. De foto’s van Jan Jungerius vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys F9

Op zaterdag 19 september 2015 stond de wedstrijd Rijnsburgse Boys F9 tegen Teylingen F4 thuis op het programma. De weersomstandigheden waren prima om te spelen en kijken. Met een fitte selectie en een goede sfeer gaat de wedstrijd beginnen, aftrap Teylingen. De trainer van Rijnsburgse Boys merkt al gauw dat de tegenstander wat sterker is dan zijn eigen team, maar de bal is rond. 1-0 voor de tegenstander, “kan gebeuren jongens nu wij weer” zegt trainer Rijnsburgse Boys. 2-0, 3-0 en 4-0 achter. “kom op jongens” wij geven de hoop niet op en kregen de wedstrijd weer tot controle. Kans voor Rijnsburse boys…. naast! Verder de eerste helft kreeg Rijnsburgse Boys kans tot kans, maar helaas zit de bal nog niet in het net.
Het is rust. Tijd om limonade te drinken en een goed moment om posities te veranderen.
De tweede helft is van start met resultaat, al na 5 minuten spelen komt Rijnsburgse Boys met 4-1 terug en begint erg sterk aan de wedstrijd! Uiteindelijk was Teylingen een kop groter en wint de wedstrijd.
“Ik vindt het een leuke en leerzame wedstrijd veel gezien zoals samenspel, coachen en plezier hebben ik neemt dat mee naar de volgende wedstrijd” aldus trainer Rijnsburgse Boys.
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar.