Bram van Egmond

FOTO: Rondje langs de velden: Rijnsburgse Boys F6

In het item “Rondje langs de velden” gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de F6 aan de beurt. Het verslag is van Charlotte van Delft, de fotoserie vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys F6

Het was al dagen slecht weer, zou het zaterdag beter worden?
En jawel de F6 treed aan, en de zonnebrillen kunnen uit de tas gehaald worden. Een heerlijk zonnetje gaat schijnen als onze jongens en meisje aantreden. Ze hebben er veel zin in, helemaal nu ze allemaal in hun nieuwe gesponsorde shirt het veld op mogen (met dank aan Guillaume Fleurs). Eerst een peptalk van hun coach Nico om de boel op scherp te zetten en dan mogen ze los!
Ze gaan goed van start, nieuwe aanwinst Demi zorgt voor de openingstreffer. Kijk dat begint al goed, maar al snel is de stand gelijk. Maar we laten ons niet kennen, de strijd gaat gelijk op tot 2-2, maar daarna ligt het team op score koers!

2015-09-05 RLDV RBB F6 (69 van 69)

Jack is ontketend en scoort wel 4x deze match. Ook Hans gaat lekker en schiet meerdere malen de bal in het net. Verder scoren Corné, Kees, Davey en Bart ook mooie treffers. Maar vergeet de rest niet, want we zijn echt een team.
Tijs heeft het de tweede helft rustig als keeper (op het laatst gaat hij gewoon mee naar voren), maar houdt bij de penalty-ronde op 1 na alle ballen tegen, goed gedaan Tijs!
Piet en Lars zorgen er meerdere malen voor dat de tegenstander geen kans krijgt om op doel te schieten.
Samengevat heeft de F6 een geweldige wedstrijd gespeeld. Coach Nico is super trots op jullie allemaal.
En na twee gewonnen wedstrijden smaakt dit naar meer.
We gaan voor het kampioenschap!

Invalid Displayed Gallery