Bram van Egmond

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys F3

F3 bestaat uit; Danilo, Ruben V, Bart, Sem, Julius, Nick, Finn, Jonah, Ruben D en Noah.

Rbb F3 tegen Teylingen F1 2-5

Vandaag een thuiswedstrijd op een zeer koud Middelmors. De F3 bestaat uit 10 zeer gedreven eerstejaars jongens die er gewoon elke week zijn, grote klasse daarvoor! Ze worden 2 keer in de week getraind onder leiding van Marcel van Beelen, Bram kabelaar en Sander Eekhof.
Zoals eerder vermeld vandaag dus tegen Teylingen F1, die bestaan uit allemaal 2de (3de)jaars dus fysiek wat sterker. In de eerste paar minuten gebeurde er niet veel voor de doelen, het was allemaal een beetje op het middenveld. Na 5 minuten was het Teylingen die scoorde, na niet goed ingrijpen van ons op de middenveld, 0-1. Rijnsburg F3 probeerde goed en verzorgd te voetballen, iets wat in het laatste gedeelte van de eerste helft goed lukte. Helaas liepen we tegen de 0-2 aan, mede door fysieke kracht van de tegenstander, die af en toe erg hard op doel schoot. Rijnsburg F3 bleef goed voetballen en kreeg wat kleine kansjes die er helaas niet in gingen. De trainers zagen ook nog dat er een corner, waar op getraind was, vanzelf werd uitgevoerd, grote klasse. Gelukkig viel voor de rust wel de 1-2, een heel mooi voetbal doelpunt, door vele spelers geraakt. De prachtige doelpunt werd gescoord gescoord door Nick.
In de rust werd verteld dat ze gewoon zo door moesten gaan omdat het voetbal er goed uit zag en de tegenstander alleen maar lange ballen speelde.
In de tweede helft begon Rijnsburg weer goed maar helaas vielen er snel twee tegen doelpunten. Daarna kregen wij hele goede mogelijkheden om te scoren, wat helaas elke keer niet lukte. Het was wel goed om te zien dat de Boys bleven voetballen. Gelukkig scoorde Johna de 2-4. Hij kreeg de bal voor de voeten en haalde doeltreffend uit. Hierna gingen we af en toe met teveel man naar voren waardoor er ruimte kwam voor de tegenstander. Danilo had elke keer een goede redding (in de eerste helft ook al) op een paar hele harde schoten. Helaas viel toch de 2-5.
Er werd helaas verloren maar de jongens hebben goed gewerkt en goed gevoetbald, iets waar we met zijn allen trots op kunnen zijn.
Doel: Danilo had vandaag zeer goede reddingen in huis.
Julius: goed verdedigd en knap het overzicht bewaard.
Ruben V.: Goed verdedigd kwam hem niet voorbij
Bart: goed verdedigd en had mooie rushes naar voren
Noah: goed verdedigd en goed medespelers gezocht
Jonah: goede duels gespeeld en goed zijn medespelers gezocht. Finn goede duels gespeeld en goed het samen gespeeld met zijn team genoten.
Sem: ook goede duels gespeeld en zijn team genoten goed gezocht.
Nick: draaide goed weg elke keer had soms het geluk net niet mee.
Ruben D: goed mee gedaan en was aanspeelbaar en had een goed overzicht had af en toe ook het geluk niet.
Jongens heel goed gedaan en we gaan zo door dan komt het helemaal goed. We moeten nu af en toe tegen wat oudere fysieke tegenstanders maar dat komt allemaal goed.