Bram van Egmond

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys D6

In het Item ‘Rondje langs de velden’ ging Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de D6 aan de beurt. Het verslag is geschreven door Wim Klok, de foto’s van ’team’ Jungerius vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys D6

Het leukste team van Rijnsburgse Boys speelde vandaag een wedstrijd om de zogeheten keizer zijn baard. Met 11 van de 14 jongens aanwezig, gingen we om half 9 van start op veld 5 met de Kattukse storm in de rug. We zouden lekker gaan voetballen en plezier maken in het veld, want er stond dus toch niks meer op het spel.
De tweede helft dus volle bak wind tegen en de woorden van de coaches waren duidelijk ter harte genomen, want nu lieten de jongens wel zien dat ze echt wel een potje kunnen voetballen en plezier hebben in het spelletje. VVSB had niks in te brengen en als ze al een keer een kans kregen dan stond daar bijna altijd wel een verdediger op de juiste plek en anders onze Kattukse keeper Youri.
De eindstand werd uiteindelijk 4-1 met een hoofdrol voor Jaro die alle 4 de goals voor zijn rekening nam. Na een van de mooiste corners van het seizoen, genomen door Wim, was het Jaro die de 3-0 binnen kopte. Hierna mocht VVSB heel even hopen na een klein foutje achterin, konden ze 3-1 maken. Maar al snel werd die hoop de grond in geboord, na een hele mooie pass van Stan the Man, bepaalde Jaro op zijn Messi’s de 4-1 eindstand.
Nu nog één wedstrijd tegen FC. Lisse en dan zit het seizoen erop.
Trots op deze jongens.
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar.