Bram van Egmond

FOTO: Rondje langs de velden: Rijnsburgse Boys A1

In het item “Rondje langs de Velden” gaat fotograaf Jan Jungerius langs bij een wedstrijd van een elftal van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de A1 aan de beurt. Ted Saunier schreef het verslag, de foto’s van Jan vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys A1

Na een sterke start van de competitie raakte de A1 door schorsingen en blessureleed de laatste weken in de versukkeling. Vaak had men het betere van het spel maar ontbrak het aan scorend vermogen. En als jezelf niet scoort dan …..

Vandaag was het totaal anders. De eerste helft tegen VVSB verliep nog wat stroef met vooral veel problemen in het geven van de laatste pass en het verzilveren van zeker 4 goede mogelijkheden. Na een 0-1 achterstand, opgelopen uit een corner, moest VVSB ons een beetje helpen door een prima voorzet van rechts zelf in het doel te schieten. Dit was de opmaat voor een prima tweede helft.
In de tweede helft denderde de A1 over de tegenstander heen en bleef de teller uiteindelijk staan op 5-1. Een prima afsluiting van de eerste competitiehelft, die pas 13 februari zijn vervolg kent.

Uiteraard gaat de A1 veel oefenen om deze twee maanden zonder competitievoetbal goed door te komen. Aankomende zaterdag oefenen we om 14:00 uur tegen Hoofddorp A1 op de Middelmors. Dus graag tot ziens langs de lijn.

De fotoserie is niet meer beschikbaar.