Bram van Egmond

Rondje langs de velden; RBB Vrouwen 2

In het item “Rondje langs de velden” gaat fotograaf Jan Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was vrouwen 2 aan de beurt. Het verslag is van Ryan van Tilburg, de fotoserie vindt u daaronder.

Rijnsburgse Boys Vrouwen 2

Zaterdag 12 september 2015 waren de dames van vrouwen 2 aan de beurt voor het wekelijkse item “rondje langs de velden”. Na een lange zomer stop en veel twijfel of vrouwen 2 zou door blijven gaan, was zaterdag onze eerste wedstrijd tegen Foreholte vrouwen 1.
Het was perfect voetbalweer dus daar lag het niet aan. Het was de eerste helft wel te merken dat we weer aan elkaar moesten wennen. Wat niet vreemd is aangezien er een aantal nieuwe dames in het elftal zijn gekomen. Dus de ruststand was dan ook niet echt positief.
Daarintegen werd er de tweede helft veel beter gevoetbald en creëerden we zelfs nog een paar kansen, die helaas niet tot scoren leidden. Dus helaas geen punten in de tas maar we zien deze bekerwedstrijden als oefenprogramma.
Al met al blijven we positief en gaan we er een leuk, sportief en gezellig seizoen van maken.
Bij deze wil ik Robin Frijns bedanken voor het vlaggen. En uiteraard de dank aan Jan Jungerius die de prachtige foto’s heeft genomen.
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar.