Bram van Egmond

Rondje langs de velden; De Mini uitjes

In het Item ‘Rondje langs de velden’ gaat Jan en/of Corinne Jungerius op bezoek bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer waren de allerjongsten aan de beurt. Het verslag is geschreven door Mariska Hogewoning, de foto’s van ’team’ Jungerius vindt u daaronder.
Toen waren er nog 10 UITJES over….
Officieel is het UITJES seizoen 2014-2015 vorige week afgesloten, maar 10 UITJES hebben zich inmiddels 3 maanden geleden opgegeven voor een “kaboutertoernooi” bij FC Zoetermeer. Het toernooi is speciaal voor 5 jarigen. Om deze kinderen niet te lang stil te laten staan, krijgen deze UITJES  wekelijks nog een training waarbij ze oefeningen doen en natuurlijk het belangrijkste onderdeel, ze leren de kneepjes van het partij-spel. Zo worden deze kleine Rijnsburgertjes klaargestoomd om goed voor de dag te komen bij het toernooi. Het toernooi bestaat uit 4 tegen 4 partijtjes. Iedere groep heeft dus 1 wissel.
Op 13 juni zullen Liza, Luc, Youri, Rob, Bryan, Daan, Stan, Danny, Tristan en Len in de middag spelen in Zoetermeer. We hopen op een gezellige middag. De UITJES hebben er in ieder geval veel zin in….
Voor het UITJES seizoen 2015-2016 ziet het er op dit moment somber uit. De huidige organisatie stopt en er heeft zich 1 iemand aangemeld, maar die zoekt een maatje. Ze zou graag de organisatie van de UITJES samen doen. Tevens hebben we ook geen trainers meer. Er is maar 1 trainer die doorgaat en dan 1x per 2 weken. Mocht je interesse hebben in de rol van organisator/organisatrice of trainer en meer informatie willen. Ga dan via de jeugdpagina naar de website van de UITJES.
Deze fotoserie is niet meer beschikbaar.