Bram van Egmond

FOTO: Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys F10

Jan Jungerius is geopereerd aan zijn knie en kan even niet de foto’s maken voor het vaste item ‘Rondje langs de velden’. Gelukkig kan Corinne, de dochter van Jan ook prachtige foto’s maken. Zij bracht deze keer een bezoek aan een wedstrijd van de F10. Slawek Hermans schreef een verslag, de foto’s van Corinne Jungerius vindt u daaronder.

Rijnsburgse boys F10- SJC F8

Het weer zit mee, het regent of sneeuwt niet, “onze”kids zijn er klaar voor!
Het leek aanvankelijk een makkie want zeiden onze f-ies, de tegenstander was veel kleiner als ons. Na goed onderling overspelen viel dan ook de 1-0, gescoord door Tim. De 2-0 viel er vlak achteraan, gescoord door invaller Collin!
Daarna even limonade drinken en op naar de tweede helft.

2015-01-31 RBB F10 SJC F8-2

SJC bood meer tegenstand dan in de eerste helft en scoorden al snel de 2-1. Het werd nog even spannend toen we allemaal dachten dat de 2-2 gemaakt werd maar er was van te voren een overtreding gemaakt dus dat doelpunt werd afgekeurd. Het bleef 2-1 voor ons. Na een bal op de lat van Daan, op de paal van Rivaldo, de keeper door Luc, de tegenstander door Isabel, door Nick over de lijn en tegen één van onze eigen spelers door Danique, wilde de bal er niet meer in en werd einduitslag 2-1. Dik en dik verdiend gewonnen na doorzettingsvermogen! en….. we staan bovenaan en hopen dat te blijven staan!

Invalid Displayed Gallery