In de al weer 4e oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 15/16 speelde Rijnsburgse Boys  thuis tegen het vorig seizoen in de Topklasse zondag zo fraai geëindigde VVSB.  De thuisploeg startte zeer matig en keek al na 1 minuut tegen een achterstand aan. Slecht ingrijpen van de verdediging stelde de snelle Tavilla in staat de 0-1 op het scorebord te zetten.

Kopie van IMG_5841

Foto Hans Heemskerk

Rijnsburgse Boys  speelde een zwakke eerste helft. De veel feller spelende ploeg uit Noordwijkerhout zorgde ervoor dat de thuisploeg niet in haar spel kwam. Er was veel balverlies aan Rijnsburgse zijde en het was dan ook niet verwonderlijk dat de stand na 20 minuten spelen al 0-2 was. Ook dit keer greep de geel-zwarte formatie van Oosterlee niet in waardoor de eveneens snelle Serbony zijn eerste doelpunt in deze voorbereiding kon scoren.
In de rust wisselde trainer Oosterlee zijn formatie op een aantal plaatsen en, veel belangrijker, de ploeg kwam veel gemotiveerde uit de kleedkamer dan het team dat er bij het begin van de rust inging.
Dat resulteerde in een fors veldoverwicht en 2 doelpunten. De eerste kwam van de voet van Vlug, terwijl Kuiper in blessuretijd met een schot van zeker 20 meter afstand de, zeker op basis van de tweede helft, verdiende gelijkmaker inschoot.
1.    Tavilla     0-1
22.     Serbony     0-2
57.     Vlug         1-2
90+1.     Kuiper     2-2