Bram van Egmond

FOTO: En…. Bingo!

Aan het begin van de kerstvakantie vond de laatste kinderbingo van 2015 plaats. Zo`n 80 kinderen zaten vol spanning toen Danny van der Vijver de ballen draaide. Helaas kon Nick Kuijpers er niet bij zijn, omdat hij vlak na de bingo vader zou worden van zoon Nilo. Gelukkig was daar de enige echte kerstman om de plaats van Nick in te nemen. Met flinke schalen vol oliebollen bracht de kerstman veel gezelligheid bij de bingo. Danny is inmiddels een echte rot in het bingo-vak en zorgde, samen met de kerstman, voor een geweldige avond!
De kerstbingo was alweer de laatste bingo van het jaar. Jammer genoeg lijkt de opkomst de laatste paar keer iets te dalen. En dat is jammer, want kinderbingo bij RBB is echt superleuk… Voor drie euro heb je een kaart en kun je meedingen naar geweldige prijzen. Van selfiestick tot tafelvoetbaltafel en van RBB-bal tot aan ‘pupil van de week’ bij het eerste. Voor ieder wat wils!
Wij roepen voor volgend jaar dan ook iedereen op om weer gezellig te komen bingo-en. Je mag ook meedoen als je geen lid bent van RBB. En het is natuurlijk onwijs gezellig als je met je hele team komt!
Zet de volgende data alvast in je agenda:
Vrijdag 12 februari van 19.00uur tot 20.30uur
Als er nog tips of opmerkingen zijn om het nóg leuker te maken, dan hoort het kinderbingo-team het graag! Stuur dan een mail naar info@rbb6.nl
Voor nu een fantastische jaarwisseling en een heel gezond en gelukkig 2016 toegewenst!
Het bingo-team Carla, Kjella, Marissa, Trudy en Willy Janne

De fotoserie is niet meer beschikbaar.